Arădenii sunt aşteptaţi să doneze două TONE de monede (FOTO)

După succesul din 2015, când în urma acțiunii a fost achiziționat mobilier modern pentru saloanele din secția de Pediatrie a Spitalului Județean, Asociația Centrul de Excelență Arad își propune și în acest să adune două tone de monede, echivalentul a aproximativ 25.000 de euro. 

Urna în care se adună monedele a fost amplasată, pe platoul din fața Primăriei Arad. Campania  își propune să strângă aproximativ 25.000 de euro. Monedele strânse vor fi ulterior schimbate la o bancă iar suma va fi folosită pentru suplimentarea sumelor necesare reabilitării compartimentului de boli infecțioase copii a Spitalului Clinic de Urgență Județean Arad.

Cutia cu monede va fi amplasată pe Platoul Primăriei până în 22 decembrie și este așezată pe un cântar care vă permite verificare în orice moment a cantității de monede donate.

Organizatorii mulțumesc anticipat tuturor celor care vor contribui, cât de puțin, pentru strângerea a celor 2 tone de monede. De altfel, motto-ul acțiunii din acest an este ”Niciun gest de bunătate, oricât de mic ar fi el, nu este în zadar”.