Cum pot să devin voluntar?

Activitățile noastre îmbunătățesc viața comunității, iar tu poți contribui la acest aspect.

Pentru a descoperi împreună tipul de activitate în care ajutorul tău este cel mai potrivit, vei lua parte la o pregătire inițială organizată pentru toți voluntarii. Aici vei afla mai multe despre proiectele noastre și despre modul în care suntem organizați.

În funcție de timpul pe care vei dori să-l petreci alături de noi, precum și de abilitățile și pregătirea pe care o ai, vom putea să te implicăm în activități culturale, administrative, educaționale sau/și de tineret. Ajutorul tău este binevenit oriunde, acolo unde în comunitate este nevoie de asistență și sprijin.

Vei avea ocazia să lucrezi direct cu tinerii, copii dar și cu profesioniști din toate domeniile. Va fi nevoie de responsabilitate, răbdare și dedicație.

„Dorești să faci voluntariat în cadrul organizației noastre? Comunitatea are nevoie de ajutorul tău!”

Ce îți oferim?

În organizația noastră primești sprijin atât pentru dezvoltare personală cât și material in realizarea activităților din cadrul proiectelor. Susținem financiar și logistic fiecare acțiune aprobată de consiliul director la care participi.

Voluntarii străini au posibilitatea de a învăța limba română, precum și o cultură nouă. Orice cheltuieli care nu au legătură cu activitatea desfășurată de noi, de exemplu transportul tău către casă, vor fi suportate de către tine, ca și voluntar.

Experiența de a fi activ in diferite proiecte, alături de alți tineri ca și tine, reprezintă o șansă de a învăța lucruri noi, de a deveni mai bun, de a-ți face prieteni noi, de a face diferența.

Cum te poți înscrie?

Te rugăm să trimiţi formularul de cerere inscriere voluntar completat la centruldeexcelentaarad@gmail.com. Un coleg te va contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile necesare.