Realizare videoclipuri eco

Proiectul „Fii ecologic” are ca scop creșterea conștientizării, în rândul tinerilor din Arad, asupra importanței eco-voluntariatului ca formă de participare activă la viața societății.

Ne propunem ca, prin intermediul acestui proiect, să subliniem importanța grijii și respectului față de mediul înconjurător prin participarea activă în activități de ecologizare și prin realizarea de materiale de promovare ale acestor tipuri de acțiuni.

Problema pe care acest proiect o adresează este una reală, concretă si stringentă: zonele publice des frecventate sunt poluate cu deșeuri, adunate din cauza  comportamentului neglijent al celor care își desfășoară, la final de săptămână, activitatea în aceste locuri. Realizare foto/video în timpul acțiunilor de igienizare pe data de 23.05.2015 și 30.05.2015

Detalii suplimentare

Activitățile proiectului mai includ jocuri și exerciții non-formale de cunoaștere, activități de team building, editare foto-video și prezentarea materialelor realizate în cadrul unei mese rotunde organizate cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Mediului.